Verzenden
Verzenden

Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 geplaatst worden, worden dezelfde werkdag op de post gedaan.  Afhankelijk van de post zal deze bestelling er binnen 1-2 werkdagen zijn. PostNL levert ook op Zaterdag, maar niet op Maandag.

Bestellingen binnen Nederland
Je kunt je bestelling laten bezorgen door PostNL. Tijdens het uitchecken heb je bij PostNL de keuze uit de volgende verzendmethodes:

– Brievenbuspakket €3,80 (traceerbaar brievenbuspakket)
– PostNL pakket €5,85 (traceerbaar pakket)

Bij bestellingen hoger dan €65 rekenen wij géén verzendkosten.

Belgie, Duitsland, Engeland 1-3 werkdagen
Bestellingen tot €100 euro €9,00
Bestellingen hoger dan €100 euro gratis bezorging

De rest van Europa 2-5 werkdagen
Bestellingen tot €150 euro €16,95
Bestellingen hoger dan €150 euro gratis bezorging

De rest van de wereld 4-7 werkdagen*
Bestellingen tot €250 euro €32,50
Bestellingen hoger dan €250 euro gratis bezorging

*Internationaal verzenden wij ook met PostNL op een franco exclusief rechten basis. Dit houdt in dat wij alleen zorg dragen voor de betaling van de verzending en dus niet van rechten, belastingen en overige bij invoer verschuldigde heffingen en kosten van de te vervullen douaneformaliteiten. Klanten buiten de EU betalen geen BTW over de gekochte goederen.

We doen er uiteraard alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk te verzenden. Je ontvangt daarom altijd een mailtje zodra jouw pakket ons kantoor verlaat. Zo weet je precies wanneer jouw nieuwe aanwinst(en) onderweg zijn naar jou.

Gedurende de uitverkoop en tijdens andere acties kan het echter voorkomen dat bestellingen 1 tot 2 dagen later worden verzonden, houd hier dus rekening mee!

Wij versturen bestellingen via PostNL. Je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen voor een standaard of aangetekende verzending. Bij een aangetekende verzending wordt de inhoud van je bestelling verzekerd tot het moment dat deze bij jou is aangekomen. Voor ontvangst van aangetekende verzendingen is een handtekening vereist. Wanneer je een andere ontvanger selecteert voor de bestelling (bijvoorbeeld voor een cadeautje) dan wordt een handtekening van de ontvanger gezien als bewijs van aflevering.

Van tijd tot tijd hebben wij acties met gratis verzendkosten. Tijdens deze acties worden de verzendkosten niet in rekening gebracht of van het totaalbedrag afgehaald door middel van het invoeren van een kortingscode. Het is je eigen verantwoordelijkheid om er op te letten welke methode er gebruikt wordt.

Internationaal verzenden wij ook met PostNL op een franco exclusief rechten basis. Dit houdt in dat wij alleen zorg dragen voor de betaling van de verzending en dus niet van rechten, belastingen en overige bij invoer verschuldigde heffingen en kosten van de te vervullen douaneformaliteiten. Klanten buiten de EU betalen geen BTW over de gekochte goederen.

Een bestelling is te volgen met de PostNL track & trace code. Deze code staat in de verzendbevestiging van je order.