Retouneren
Retouneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij The Urbanista heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum. U dient wel binnen 24 uur na ontvangst per e-mail kenbaar te maken welke artikelen u wilt omruilen.

Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de artikelen inclusief de pakbon en een ingevuld retourformulier naar onderstaand adres:

The Urbanista
Hekelstraat 7
1811BL ALKMAAR
The Netherlands

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 7 werkdagen.

Houd er rekening mee dat The Urbanista retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender en niet vergoed. Voeg ook altijd jouw retourformulier of een briefje met je naam en bestelnummer bij je retourzending. Zonder gegevens kunnen we jouw retourzending niet verwerken!

Je kunt je bestelling ook kosteloos retourneren via onze winkel in Alkmaar, anders betaal je zelf de retourkosten.

Let op! Retourkosten zijn voor jezelf, deze worden dus niet vergoed door The Urbanista.

Er gelden tijdens de sale iets andere regels dan normaal. Waar je tijdens de sale rekening mee moet houden is het volgende:

– Wanneer je een item hebt besteld en deze later in de sale komt, dan kunnen wij de korting helaas niet meer met terugwerkende kracht verrekenen.

– Het retourneren van Sale items is uiteraard gewoon mogelijk, het betaalde bedrag wordt dan retour gestort.

– Tijdens stapel sales heb je op het moment dat je een item retourneert vaak geen recht meer op de stapelkorting. In dat geval komen we je toch tegemoet door je een tegoedbon te geven in de vorm van een kortingscode ter waarde van het geretourneerde item. Je krijgt dus je geld terug.

– Korting op korting is niet mogelijk, dus helaas gelden kortingscodes niet op sale items.

Na ontvangst van je retourzending, storten wij het bedrag direct terug op de (bank)rekening/creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 7 werkdagen.

De verzendkosten (dit zijn de kosten die je betaald wanneer het product vanuit ons naar jou verstuurd wordt) worden alleen terugbetaald wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed.

Let op: de retourkosten (dit zijn de kosten die je betaald voor het terugsturen van de bestelling naar ons) zijn voor eigen rekening! Een andere optie is ook om je bestelling kosteloos te retourneren in onze winkel in Alkmaar.

Dit lossen we zo snel mogelijk voor je op! Neem contact op met info@the-urbanista.com of ons WhatsApp nummer 0629066251 en vermeld hier duidelijk jouw naam, bestelnummer en de items waar het om gaat. Dan kunnen wij je zo snel mogelijk helpen en het voor je oplossen!

Ja hoor, dat kan. Het risico hiervan is echter wel voor jezelf. Helaas komt het wel eens voor dat een brievenbuspakketje zoek raakt. Zonder track & trace code kunnen wij geen terugbetaling of vergoeding geven voor het vermiste pakketje.

Wij adviseren dan ook om jouw retourzending te versturen als pakketpost en jouw track & trace code goed te bewaren. Dit is je verzendbewijsje!