Garantie
Warranty

Ondanks onze strenge materiaal controles alvorens productie in gang te zetten én het pakketje te versturen kan het voorkomen dat een product defect arriveert of defect raakt tijdens het dragen. Hieronder vind je overzichtelijk waar wij garantie op geven:

The Urbanista geeft 30 dagen garantie op alle aankopen. Als er tijdens deze periode een probleem is met het product, kun je een e-mail sturen naar shop@the-urbanista.com onder vermelding van uw ordernummer en het probleem. Vergeet niet om een foto mee te sturen van het probleem. Wij proberen altijd binnen 1 werkdag antwoord te geven op uw e-mail. We zullen de klacht in behandeling nemen en voor een passende oplossing zorgen.

Houdt u er rekening mee dat de garantie niet geldig is als het artikel een mankement vertoont dat is veroorzaakt door verkeerd gebruik. Onze sieraden zijn fijn en delicaat, dit betekent dat er met zorg mee om moet worden gegaan.

Wij bieden geen garantie op verkleuring. Indien bekend is dat je huid een hogere zuurgraad bevat adviseren wij een laagje blanke nagellak aan de binnenkant van de ring aan te brengen.

Wanneer je iets kapot of beschadigd ontvangt willen wij hier uiterlijk 2 dagen na leverdatum van op de hoogte worden gebracht.
Na deze twee dagen kunnen wij niet meer aansprakelijk worden gesteld.

LET OP! Wij geven geen garantie op items die in de sale zijn gekocht.

Je mag ervan uitgaan dat wij kwaliteitsartikelen leveren. Mocht er onverhoopt toch iets met de artikelen aan de hand zijn dan kun je het beste via het contactformulier met ons contact opnemen. Wij zullen er dan alles aan doen om het probleem voor je op te lossen.

De meeste sieraden van The Urbanista zijn gemaakt van 925 sterling zilver of zijn gold plated. Dit betekent dat er een laagje echt goud over het zilver zit, waardoor de kleur langer mooi blijft. Wij vinden het heel belangrijk dat de kwaliteit van de sieraden die we aanbieden goed is, maar ondanks de plating, hebben de sieraden een goede verzorging nodig.

We adviseren je sieraden niet te dragen tijdens de volgende activiteiten:

  • Douchen, baden, het wassen van je handen;
  • Tijdens het sporten;
  • Wanneer je parfum opdoet, oliën of lotions smeert;
  • Zwemmen;
  • Maak je sieraden niet schoon met sterke chemicaliën.

Veel van de sieraden van The Urbanista zijn handgemaakt, dit kan dus betekenen dat niet alle sieraden voor 100% gelijk zijn, maar dit maakt ieder sieraad juist uniek! Wij kunnen helaas geen garantie bieden op de verkleuring van sieraden. Als je vragen hebt met betrekking tot de verzorging kun je altijd een e-mail sturen naar shop@the-urbanista.com.