The Urbanista – Everything a city girl needs…

Welkom bij jouw nieuwe favoriete (online) conceptstore en sieraden winkel  in Alkmaar! Bij ons vind je wekelijks nieuwe, unieke en on-trend sieraden, lifestyle items en woonaccessoires. Onze artikelen en collecties zijn met zorg geselecteerd en samengesteld. Wij verzamelen de mooiste musthaves, van over de hele wereld!

Onze conceptstore heeft de perfecte cadeaus om te krijgen en te geven. Hierdoor is er voor ieder wat wils, van oorbellen en kettingen tot notitieboekjes of vazen. Voor een vriend/vriendin, familielid of collega, bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan unieke producten. 

Als een echte Urbanista geloof jij natuurlijk ook in een gezonde dosis zelfverwennerij, door iets moois voor jezelf te kopen en er bewust van te genieten. Wij begrijpen dat als geen ander en daarom reizen wij de hele wereld af, constant op zoek naar eye-cathers en nieuwe boutique-brands. Dit doen wij om jouw outfit, lifestyle en huis de stijlvolle en persoonlijke touch gegeven waar jij naar op zoek bent.

Ook onze winkel is met veel zorg ingericht en op maat door ons gedesigned. De ‘urban fashionista’ zal zich zeker thuisvoelen in onze moderne winkel in de Oude Stad van Alkmaar. Onze conceptstore maakt deel uit van één van de leukste winkelstraatjes van Alkmaar, de Hekelstraat. Deze locatie zorgt voor een extra speciale beleving als je bij ons de winkel binnenstapt. Kom gezellig bij ons langs en ontdek onze unieke verzameling aan producten.

Step into the world of The Urbanista, en kom alles zelf ervaren. Onze deuren naar de online winkel zijn 24/7 geopend. Voor inspiratie, sfeerbeelden en de nieuwste items ben je ook op onze Instagram pagina op het juiste adres. Volg ons op @theurbanistashop voor alle updates betreft onze collectie. 

Woon je in Alkmaar, of ben je een citytrip aan het plannen? Bezoek dan onze conceptstore en sieraden winkel in Alkmaar, in het meest gezellige deel van de Oude Stad. Wij hopen je gauw te zien in onze conceptstore!