Betalen
Betalen

Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden:

  • iDEAL
  • Creditcard (Visa, Mastercard, Maestro)

Creditcardgegevens  zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat the-urbanista.com of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcardgegevens niet zichtbaar. Als je betaalt met Visa of Mastercard is er extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verified by Visa of Mastercard Secure Code).

Zodra je je winkelwagen hebt gevuld en doorgaat naar kassa verschijnt er een overzicht waar je onder andere je gegevens invult. Rechts van deze pagina kun je je bestelling controleren & indien je in het bezit bent van een kortingscode kun je deze gebruiken door in de checkout de code in te voeren in het scherm couponcode en vervolgens te klikken op toepassen. De code wordt automatisch doorgevoerd.

Korting op korting is helaas niet mogelijk. Om die reden zijn uitgegeven kortingscodes niet geldig in combinatie met andere kortingscodes en/of afprijzingen in bijvoorbeeld de Sale.