Swarovski is een heel mooi materiaal om accessoires mee te maken en je outfit compleet te maken. Spice up your look en toon je persoonlijke stijl. Wij zijn helemaal verliefd op de Swarovski steentjes en de eindeloze creaties die hiermee te maken zijn. Voor zowel in de zomer als in de winter voegt het iets toe aan je look en straalt het elegantie en stijl uit. 

The Urbanista verkoopt de onderdelen om een Swarovski oorbellen, armbanden en kettingen mee te maken, maar mocht je niet zo creatief aangelegd zijn, dan heb je bij ons de keuze om een reeds gemaakt design te kopen, of je persoonlijke wensen en voorkeuren door te geven en door ons jouw unieke paar Swarovski oorbellen te laten maken.

[basel_gallery images="4155" view="grid" spacing="30" columns="1" caption="" lightbox="yes" img_size="500x500"]

Benodigdheden

Misschien hebben de voorbeelden van de creaties met Swarovski stenen je wel geïnspireerd en wil je nu weten wat je hier allemaal voor nodig hebt. De benodigdheden zijn natuurlijk per ontwerp verschillend, maar de volgende basis benodigdheden heb je nodig om goed van start te kunnen gaan:

Basis benodigdheden:

  • Acryl plaatje (beschikbaar in verschillende vormen en kleuren).
  • Kastjes om de Swarovski stenen in te bevestigen.
  • Tangetje om de Swarovski steentjes mee in de kastjes te klemmen 
  • Swarovski steentjes.
  • Lijm (het liefst 2 componentenlijm, die een verharder en een lijm bevat).
  • Saté prikkers om de lijm mee te mengen en om de lijm mee aan te brengen op het acryl plaatje.
  • Optioneel lange pincet om de kastjes met Swarovski steentje op zijn plaats te zetten op het acryl plaatje.
  • Oorsteker.
  • Ringetjes om de oorsteker met het acryl plaatje te verbinden.

Tip: gebruik niet te veel lijm op het acryl plaatje, te veel lijm zorgt ervoor dat de lijm over het acryl plaatje zal vloeien. Oefening baart kunst en onthoud dat haast zelden goed is.  

Selectie aan artikelen

[basel_products layout="carousel" post_type="ids" items_per_page="5" slides_per_view="5" wrap="yes" include="3742, 3167, 2873, 2452, 2476"]

Op onze webshop of in onze winkel kan je terecht voor het kopen van Swarovski stenen en de onderdelen die je erbij nodig hebt om je eigen creatie te maken. Klik hier om jouw creatie samen te stellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.