De minimalistische sieraden trend is geen nieuwe trend, maar een trend die al twee jaar meegaat. De trend is volop te zien bij vele bloggers. Wij begrijpen wel waarom. De fijne kettingen, armbanden, oorbellen en ringen zijn eindeloos te combineren. Niks is ‘fout’ bij deze trend. 

Keuzestress kan je in ieder geval niet meer krijgen van deze trend. Kan je niet kiezen tussen twee kettingen, de oplossing: draag ze allebei. De sieraden geven een extra toevoeging en zijn de finishing touch van jouw look! Die saaie trui is door deze trend opeens niet meer zo saai, maar juist de goede basis voor je look.

Kies voor goud of zilver of ga voor beiden. Bij bloggers zien we veel de kleur goud terugkomen. Steeds vaker wordt goud in plaats van de kleur zilver gekozen. Deze kleur sluit perfect aan bij de modekleuren in 2019. Een perfecte match dus. Echt goud is duur, maar gelukkig is er een alternatief. Goldplated sieraden zijn sieraden gemaakt van zilver met een goudlaagje erover. Met een beetje liefde van jezelf blijven deze sieraden mooi en heb je er lang plezier van.

1. Earparty

Als je meerder gaatjes hebt in je oren is het heel leuk om te variëren met je oorbellen en asymmetrisch je earparty samen te stellen. Natuurlijk mag je ook in elk oor hetzelfde oorbelletje doen, de keus is geheel aan jou! Weet dat niks fout is en dat het jouw feestje is. Een onverwachte combinatie kan juist heel leuk uitpakken. Wees dus vooral niet bang om uit te proberen. Ga voor kleine oorbelletjes bovenin je oor en voor iets groter oorbellen onderin je oor. 

Wat in het komende najaar en in de zomer van 2019 veel te zien zal zijn in collecties, zijn gouden oorbellen met hangende coral steentjes of gekleurde steentjes verwerkt in de oorbel zelf. De slangenprint die we al zien in de mode, is ook terug te zien in de oorbellen. Een opvallende nieuwe verschijning is oorbellen met menselijke lichaamsdelen, zoals een corso. Wij zijn erg benieuwd hoe dit wordt opgepakt en of dit de nieuwe modehype wordt van 2019.

2. Tijdloos

De minimalistische trend gaat inmiddels al twee jaar mee en zal niet zo snel verdwijnen. De sieraden zijn erg tijdloos en makkelijk te combineren met andere sieraden trends, waar statement juist een onderdeel is. Je aankopen zullen dus de moeite waard zijn, zeker als deze van goede kwaliteit zijn. Met de trend ben je al snel uniek. Niemand zal met precies dezelfde oorbel, ketting, armband of ring combinaties rondlopen.

3. Brand Flawed

Ons favoriete merk om een perfecte earparty te maken is het merk Flawed. Wat zo bijzonder is aan Flawed, is dat alle sieraden met de hand worden gemaakt op Bali. Hierdoor is elk product uniek en net iets anders dan de rest. Extra leuk dus om jezelf cadeau te doen of cadeau te geven. 

Bij ons kan je gouden en zilveren oorbellen zowel per paar als per stuk kopen. Shop jouw minimalistische sieraden hier en maak op deze manier jouw earparty compleet. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.